lelaki,pad dan malu

whai si gadis kacak sekalian.


dah lama tak bersua muka kan? muka? no no no..bersua belog.ok? hehehe... dah lama tak tulis belog so otak pun mula membeku pada tahap yang maksimum. idea ade cuma otak yang dah berlaku proses pengoksidaan,mungkin. dah berlaku proses pengaratan. so idea-idea terkubur begitu sahaja. huhuhuuu


berbalik pada tajuk di atas.

si gadis dan pad?

pada si gadis sudah tentu lah anda tau apa itu pad. tak tahu? anda memang bukan gadis..hahaha..boleh camtu? pada si teruna, konpem lagi konprem lah tau apa itu pad. elehhh malu malu lak nak ngaku. nak muntau aku!!! lelaki kan lagi expert bab2 sal pmpuan nie..dpn jer tak nampak,knon inesen lah kan.pdhal blkang, sini sana duk sembang ngan kawan2 laki. duk umah gi cari majalah mak@kakak@adeq.sebab nak tau something. alaaahh skunk nie lagi lah kan, lagilah info di hujung jari. ko taip. ko klik. terus leh tau apa yang ko nak tau. ohhh ko taknak buat???? aku tak percaya!!!! boleh? hahhaaa

ok.pada yang sungguh2 inesen tue.

pad is equal to tuala wanita. pe menatang tue tuala wanita? punn xtau? ahhhh!!! malas aku jawab dah. korang google lah sendiri *haihhh asall aku emo sangat nie? hahahhaaaa:P

idea nie tercetus bila sorang kawan aku duk bercerita kat aku sal ayah dia dan pad. ayah dia pkai pad? hahahaa..oh no! bukan lah beb.. dia duk bercerita yang ayah dia yang belikan pad untuk dia. dan persoalan tercetus.


ayah sanggup membeli pad dan mungkinkah suami dia akan beli jugak pad kat dia?


hahahaa....ce citer wahai si teruna sekalian?
sanggup tak?

ade yang cakap geli lah ape lah. ade yang ok jer. geli konon! yang bini ko,awek ko pkai masa period tue..ape weyhh? bukan pad?
come on lah. pad is normal thing k..watpe nak malu2?hahaaa


ingat lagi dulu, pesan akak aku bila aku malu nak beli pad. yelah budak2 lagi kan
alahhh..nak malu buat apa. awek die,mak dia, bini dia pun pakai.hehee
ohh pesanan akak aku tue telah menjadi pedoman buat aku sampai skunk..korang ingat aku heran ahh pegang pad depan abg2 macho? gua tak heran lah beb!!! bis tue mak ko tak datang bulan ke weyhh? ovum sentiasa disenyawakan ke? kuang..kuang...kuangggg.......(korang jwb lah sendiri!) hehehee


so korang pikir lah sendiri wahai lelaki sekalian.

sanggup tak korang nak beli pad untuk wife korang?




till then...


3 comments:

  1. Ada orang pernah kata, pakwe yang power bukan je belikan pad awek dia, tapi pakwe yang power akan pakai skali pad awek dia! hahaha...

    ReplyDelete