saya bukan Gay saya OK!!





Hola hola holaaaaaa...


Bertemu lagi kita dalam rancangan gadis kacak. Tajuk kita pada hari ini adalah.....


EuwwwwwwwwwwwWwwww!!!!!!!!!!!!!

Agak-agak u ollz lah kenapa wujud golongan-golongan songsang camni?? Adakah sebab gadis-gadis sekarang ni tak cukup lawa?? Tak cukup menggoda kew?? Atau tak cukup seksi?? Atau gadis-gadis sekarang dah semakin berkurang sampai perlu wujudkan alternatif lain sebagai tempat berkasih sayang, bermesra lagi bermanja?? OMAIGOD!!!!!!!!!!!!!!! Rasanya gadis-gadis sekarang ni dah terlebih banyak dah ni. Boleh pilih-pilih lagi nak jenis yang macam mana. Yang gedik?? Auww.. Yang agresif?? Wow.. Yang ayu lagi layu?? Ehemm, miss lily la tu. okay sila abaikan :D



Dahlah kaum lelaki sekarang ni boleh bilang dengan jari je. Dalam kata lain dah nak pupus. Tolak dengan para nyah-nyah dengan yang gay ni tinggal berapa kerat je?? Yang normal tu banyak ragam la pulak. Camni lah. Camtu lah. Siapa yang susah?? Gadis-gadis jugak la yang susah. Nak cari yang berkenan di hati pon punya la susah. Pastu bila dah jumpa, gay pulak?? Dah la para gay tu banyak yang hensem-hensem, aiseyyy. Concentration gadis-gadis ni dah tahap tepu. Nak kena bersaing lagi?? Ish... susah betol nak kahwin ni :P Owh, banyak betol miss lily membebel. Bukan apa, fikir masa depan je. Hehehehe.

Okeh. Cukuplah intro. Sebenarnya nak citer pasal kisah yang tengah HOT sekarang ni kat tempat belajar Lily. Ha.. nak tahu tak?? Ce citer ce citer.

Kisahnya bermula begini.

Di suatu pagi yang hening. Cewah. Tengah tunggu dapat kertas soalan untuk exam yang agak mencabar. Semua pon muka cam tensen je. Campur dengan mata kuyu cam tak cukup tido.

Tiba-tiba..

Masukla seorang mamat ni bawak kertas soalan. OMAIGOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hensem kot. Semua orang pon pakat duk usha la mamat ni. Memang tak berkelip lah. Mata yang layu tu pon jadi segar tetiba. Siap bersinar lagi. Miss Lily?? Eh, miss Lily ni tunduk je. Ye la, ustazah pesan tundukkan pandangan. Ececece. Maka kami pon jawab la soalan tu. Kejap-kejap ada yang pen jatuh. Kejap-kejap ada yang angkat tangan mintak tambah kertas. Ceh, konon khusyuk sangat la jawab exam tu kan. Padahal curi-curi nak pandang mamat hensem tu. Yela, susah nak jumpa orang hensem ni. Dah dapat peluang cuci mata tu. Apa lagi. Bak kata mak minah jiran sebelah tu.Grab the chance. Rasa cam tak nak exam tu habis je. Heheh. Gila gatal.

Tapi sekejap je. Habis exam tu, kitorang pon dah lupa pasal mamat hensem tu. Sampai la satu hari.

'' Woi woi. Korang tahu tak??'' Dody (bukan nama sebenar)
'' Tahu ape??''
''Tahu tak??''
''Ape dia????''
''Tahu tak????''
Ish, rasa nak pelangkung je si Dody nih.
''Mamat hensem aritu sebenarnye GAY!!!''
''What??????????????''





OMG OMG!! Mulanya memang ramai yang tak nak percaya. Ye la, orang hensem, bijak pulak tu. Memang perfect la kalau nak buat jadi laki ni orang kata. Tetiba datang si Dody cakap dia gay?? Gay?? Mamat hensem tu gay?? Alamak. Maka kami pon siasat la si mamat hensem ni. And u ollz know what??


D I A M E M A N G G A Y ! ! !


Kitorang siap jumpa gambar sweet-sweet lagi dengan 'makwe' die tuh. Euwwww...Pastu, ada sambutan anniversary dorang jumpa lagi. Ada kek tau. Sweet??? Erkkk.. Semoga Tuhan berikan hidayah. Gambar-gambar tu kitorang jumpa dari mana? Ala, tak payah korang tahu.

Maka frust la para gadis. Ramai tau yang nak bajet-bajet nak jadikan dia ni pakwe. Cez, baru ingat nak ngorat. Siap ada yang bertekad nak cuba ubah si mamat hensem ni. HAHA. Lawak pulak bila teringat. Sekarang ni, bila miss Lily nampak je mamat-mamat yang hensem-hensem ala-ala metroseksual, mesti akan beringat. Possibility untuk mamat tu gay amat tinggi. Jadi, tak de la frust menonggeng kalau dapat tahu die gay kan. So, buat para gay di luar sana tu bawa-bawa la bertaubat. Hidup ni sekejap je. Kalau Tuhan nak balas, atas dunia pon boleh balas. Tak kesian ke dengan mak ayah. Selama ni ingat anak dia baik, rapat dengan kawan laki sebab nak jaga batas dengan para gadis. Tapi last-last, batas dengan kaum sendiri pulak terover. Macam mana tu? Menangis air mata darah orang tua tu. Jaga kita dari kecik, makan pakai cukup, ilmu dunia, ilmu agama pon cukup. Tapi?? Bila besar lain pulak jadinya. Maybe dorang akan cakap dorang jadi camtu bersebab. Sebab kecewa dengan gadis-gadis lah. Naluri memang macam tu lah.

Nauzubillah. Semoga Tuhan melindungi kita daripada maksiat. Semua tu ujian. Setiap orang pon kena uji. Tak boleh la kita jadikan ia sebagai alasan pula. Miss Lily nak cakap banyak-banyak pon tak reti. Tak layak rasanya. Kita doakan je lah semoga Tuhan bukakan pintu hati, kenal yang mana baik, yang mana buruk. Ameeeeen.



PEACE NO WAR :)



Salam.











6 comments:

  1. @..arcmabaharin..
    taw xpe..karang mnyesal xsudah..mnangis air mata darah pon xguna..ish3

    ReplyDelete
  2. taw xpe.. hensem giler mamat tu..siyes!!

    ReplyDelete
  3. haha. mentang2 ni blog perempuan, citer gay jadi santapan

    ReplyDelete
  4. @khairul farhan
    haha.mentang2 blog ko blog llaki, citer pengkid jadi sntapan.. :D

    ReplyDelete