pemain ragbi seorang yang gay?

Hot euwww!!!!!!* Alaala minah gedixx yang suka minum kapi radixxx*

Pesanan awal dari gadis kacak. Pangkah X jika anda tidak setuju dan teruskan membaca jika anda setuju.

Hahahhaa…

bila miss lily pos sal citer gay. mis bb pun teringat lah satu inciden sal gay. Sekadar berkongsi sebuah cerita melalui pemerhatian dan pengalaman.pengalaman?? upppssss!!! Im not gay lah..lalaalalaaaa…..

Suatu hari di sebuah matrikulasi di semenanjung malaysia…

Aku terpandang seorang jejaka yang ala-ala model. Seorang yang metroseksual. Bergaya. Pergh! Pakej lengkap! Ensem. Macho. Nampak memang educated. sang jejaka melintasi aku dan seorang kawan yang aku gelarkan dia si golden girl..

Aku: perghh ensem mamat nie weyhh! Ko tak nak try ke?

Sambil memandang golden girl yang merupakan seorang yang gojes dan sangat diminati oleh sang teruna

Golden girl: ahh? Laki cam tue? No way lah! Bek aku amik abg kafe..

Aku: cezz abang kafe..bila pulak ko berskandal sandal ngan abang kafe nie?

Pada masa yang sama..mengimbas seorang demi seorang abang kafe. Setahu aku,takde sorang pun yang ensem. jambu pun takde.apatah lagi buah epal kan?kihkihkihhhh

Golden girl: hahahahahahaaaa…. Bukan lah. Ko tak tahu ke yang dia tue bengkang bengkok?

Aku: bengkang-bengkok? Haihh aku tengok dia tue jalan straight jerq. Tegap jerq weyhh!

Golden gold: hahahahaaaa(lagi kuat dia gelakkan aku) ko nie memang suci bersih laa weyhhh

Aduiii..apa nie yang si golden girl nie cakap..ke-inensen-an dan kebluran aku berada di tahap yang tinggi pada masa tue

Golden girl: bongexx!! Dia tue gay lah babeee!!!!!!

Aku: ahhh? Gay???!!!!!!!!!!

Terkejut beruk aku..beruk pun tak terkejut camtu kot!

Pergh..juz I said juz now. Pakej lengkap weyhhh! Tapi sayang seribu kali sayang…dia gay

Bermula lah cerita oleh si golden gay…

Menurut golden girl. Si jejaki nie dulu sekolah berasarama. Semua laki. Dan merupakan pemain ragbi di sekolahnya dan sangat aktif. tapi desas-desus dia seorang yang meminati kaum sejenis dan telah terbukti! Perghh selama nie aku duk pandang pemain ragbi sangat lah ‘lelakilembut’(refer to entri yang lepas). Rupa-rupanya ada jerq yang………………………………..

g.a.y.

pakwe anda pemain ragbi? So ape lagi make sure dia adalah seorang yang betul-betul ‘lelakilembut’ bukan gay.

*cuba mencari fb lelaki nie. Nak tgok dia masih lagi lam kancah itu. Tapi xjumpa. Gadis kacak mendoakan semoga dia kembali ke jalan yang lurus. aminnn

sekian terima kasih.

5 comments:

  1. hurmm.. x semua pemain ragbi gay.. haha

    Btw nak tambah. Nak tau gay ke x? senang je. If dia toleh lebih dr 2x pada sowang lelaki, yg pastinya bukan kawan dia... 60% comfirmation :P

    ReplyDelete
  2. oh! hahaha..semoga lelaki itu kembali ke pangkal jalan^^

    ReplyDelete
  3. kakkoii:yep...xsemua pemain ragbi tue gay..hehehee....

    adlan: amin:)

    ReplyDelete
  4. Kah kah kah. Asal aku terasa gila bila baca entri ni. Main ragbi, sekolah lelaki. Part hensem tu aku simpan dalam hati. Kah3. Damn

    ReplyDelete
  5. hahahaa..adakah ko lelaki itu? hahahaa....npe nak simpan part ensem lam hati? kihkihkihhhh:P

    ReplyDelete