Tips Penjagaan Baby

Assalamualaikum.

Ehem ehem (sambil membetulkan anak tekak). Rasanya dah lama tak singgah kat sini. Hilang sudah kekacakan. hihi. Maap la, sibuk sangat meniti hari-hari terakhir. After this, NO MORE classes, lectures, assignments, tutorials, and opkos exams. ye ye ye (sambil lompat bintang) haha..

Dek kerana ketiadaan idea untuk menuleh disebabkan kepenatan memerah otak dan mencurahkan ilham dalam penulisan jawapan kertas peperiksaan, awok ghase ini ajelah yang dapat awok nuleh untuk entri kali ini. 

NOTE : Tajuk entri ni tiada kaitan dengan apa yang ada kat bawah ni ye.Entri ini sesuai sangat untuk sesiapa yang dah ada baby, bakal atau nak buat persediaan awal (ilmu keibubapaan ). . hehehe :D

Tips Penjagaan Baby ~ PART I













~ Renung-renungkan dan selamat beramal~

3 comments:

  1. haha..lawak giler...lebih2 lagi yang bawah sekali tu...

    SyafzMagz.com

    ReplyDelete
  2. Haha, siapa la yang *tut* sangat kalau buat baby macam ini sampai dikeluarkan this kind of photos. Saya suka!

    ReplyDelete